SLOŽI SVOJ AVENIO SERIES®

OptiGamer
GAMING PC S DISKRETNIM RGB OSVJETLJENJEM

OptiGamer
Serija računala namijenjena gamerima koji žele računalo sa dobrim grafičkim performansama po pristupačnoj cijeni.

Uz širok izbor modela sa procesorima od AMD-a Ryzen 3 i Ryzen 5 i Intel-a Core i3, Core i5, Core i7 i grafičkim karticama od AMD-a RX Serije i nVidia GTX Serije nudi odlične performanse u igrama.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 32GB i USB 3.1Gen1

RGB osvjetljenje s prednje strane kućišta moguće je podešavati tipkom koja se nalazi na gornjem dijelu kućišta u sklopu I/O panela.

Temperirano staklo na boku omogućava pogled na komponente koje su ugrađene u vaš OptiGamer i doprinosi dizajnu samog računala.

TopGamer XT
PERFORMANSE PO PRIHVATLJIVIM CIJENAMA

TopGamer XT
Serija računala namijenjena kućnim korisnicima i povremenim gamerima koji trebaju stabilno računalo po prihvatljivoj cijeni.

Jednostavno zatvoreno kućište sa dobrim hlađenjem krasi ventilator u boji s prednje strane kućišta koji može biti crvene, plave ili zelene boje, a diskretno osvjetljenje ventilatora lagano se probija kroz mrežicu na prednjoj strani kućišta.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 32GB i USB3.0.

Uz procesore od AMD-a Athlon, Ryzen 3 i Ryzen 5 i Intel-a Pentium, Core i3 i Core i5 daje dobre performanse u većini kućnih zadaća, a grafike nižeg srednjeg ranga od AMD-a i nVidia-e omogućavaju solidne performanse za povremene gamere.


Vindicator
GAMING UZ MINIMALNI TROŠAK

Vindicator
Računalo za kućne korisnike i osnovni gaming za najnižu moguću cijenu.

Bazirano kompletno na AMD platformi s AMD Ryzen 3 i Ryzen 5 procesorima i integriranoj grafici od AMD-a VEGA 8 ili VEGA 11 omogućava solidne performanse u kućnom okruženju i osnovne performanse u gamingu.

Bez obzira na niže performanse i nisku cijenu omogućava jednostavnu nadogradnju grafičkog sustava ugradnjom diskretne grafičke kartice kojom se osjetno popravlja iskustvo i performanse gaminga.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 32GB i USB3.0

Jednostavno zatvoreno kućište midi tower formata sa crvenim svjetlećim ventilatorom s prednje strane koji lagano osvjetljava prednju stranu kućišta i podiže dizajn samog računala.

ProOffice
Računala za poslovne korisnike

ProOffice računala
Uz Intel Procesore Pentium, Core i3, Core i5 i Core i7 jamče stabilan rad i vrhunske performanse.

Svi modeli dolaze u standardnoj konfiguraciji sa SSD diskovima koji omogućavaju ugodan i brz rad u radu sa podacima i gotovo trenutačno podizanje operativnog sustava.

Imaju podršku za memorijske module DDR4 do 32GB i USB 3.1Gen1 i standardno dolaze sa čitačem microSD/SD kartica

Kućište jednostavnih i neupadljivih linija sa malim dimenzijama savršeno se uklapa u svaki poslovni prostor.

TopOffice
Poslovni partner po prihvatljivoj cijeni

TopOffice
Jednostavnost, stabilnost i prihvatljivost čine TopOffice savršenim partnerom za poslovne uspjehe. 

Maksimalno orijentiran na rad u uredskim aplikacijama sa procesorima od Intela i AMD-a ostvaruje odlične performanse zadržavajući prihvatljivu cijenu.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 32GB i USB3.0

Kućište jednostavnih linija i elegantnog dizajna neće se isticati u uredu i savršeno će se uklopiti u svaki poslovni prostor.

OfficeMini
Malo računalo za velike poslovne uspjehe

OfficeMini
Svojim jednostavnim dizajnom i malim dimenzijama od samo 222 x 212 x 79mm (H x D x W) savršen je izbor za korisnike koji imaju ograničeni prostor namijenjen za računalo. 
VESA nosač koji dolazi uz OfficeMini omogućava montažu na monitore koji podržavaju VESA standard 100x100mm. 
Pretvorite svoj monitor u AIO računalo i maksimalno oslobodite prostor na zakrčenom stolu.

Za vrhunske performanse zaduženi su Intel procesori i NVMe SSD diskovi, a
Intelova bežična kartica 802.11ac standardna je oprema na svim MiniOffice računalima.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 32GB i USB 3.0


* 5 godina jamstva na Avenio Series računala moguće je ostvariti samo kod određenih distributera, osnovno jamstvo na Avenio Series računala iznosi 24 mjeseca. Provjerite kod svojeg odabranog distributera uvjete kako možete ostvariti 5 godina jamstva na Avenio Series računala.

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12. Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.
beautiful swiss made fkfactoryrolex.com.choosing vs rolex daytona 116519 rolex calibre 7750 mens hands is your best choice.