SLOŽI SVOJ GEPARD DESIGNER

PROCESOR NAJNOVIJE GENERACIJE & VRHUNSKA MATIČNA PLOČA ZA BOLJI OVERCLOCK

Z270 Extreme serija ploča kao jezgra Gepard Extreme računala izvlači maksimum iz ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. Z270 SuperCarrier kao najjači model Extreme ploča sa svojih 14 faza napajanja, 60A zavojnicama i Nichicon 12K Black kondenzatorima isporučuje stabilno napajanje svim komponentama na ploči te omogućava visok overclock i vrhunsku stabilnost uz maksimalnu proširivost dostupnu na platformi Z270.

X99 Fatal1ty Professional za procesore 2011-3 sa svojih 12 faza napajanja, 60A zavojnicama i Nichicon 12K Platinum kondenzatorima i uz mogućnost ugradnje memorije do 128GB nudi savršenu platformu za profesionalce i maksimalne performanse sa procesorom 6950X uz vrhunsku stabilnost i proširivost.

Podrška za USB 3.1 Tip C i Tip A i USB 3.0

Procesori najnovije generacije sa otključanim množiteljem koji već u početnoj varijanti sa i7 7700K jamče vrhunske performanse sa svoje 4 fizičke jezgre i 8 virtualnih koje rade na 4.20GHz-4.50GHz i 8MB vlastite memorije. Za najzahtjevnije u ponudi je i i7 Extreme 6950X procesor sa 10 fizičkih jezgri i 20 virtualnih koje rade na 3.00GHz-3.50GHz, sa vlastitih 25MB memorije i nudi vrhunske performanse bez kompromisa.

GEPARD® VODENO HLAĐENJE BY NZXT

Za hlađenje računala brine se vrhunsko vodeno hlađenje zatvorenog tipa Gepard by NZXT, koje je prepoznatljivo po Gepard osvijetljenom logotipu sa RGB LED osvjetljenjem i koje je moguće podešavati aplikacijom unutar OS-a. Samo vodeno hlađenje pogoni tiha i učinkovita vodena pumpa sa varijabilnim brojem okretaja te radijatorima dimenzija do 280mm, koji se brinu za učinkovito i bezbrižno hlađenje vašeg Geparda.

Za one koji žele više, nudimo i opciju Custom vodenog hlađenja by EKWB, koje će svojim prozirnim hladnjacima, prozirnim cijevima i kromiranim spojnicama te raznim kombinacijama boja rashladnih tekućina, ostaviti svakoga bez daha. Sa radijatorom od 480mm i PWM pumpom Revo D5 omogućit će još veću moć hlađenja, vrhunski overclock i vrhunski Hi-Tech look.

Temeprature procesora:
* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor: Tweaktown)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE KORISNIKE & IGRAČE
nVIDIA SLI® & AMD CROSSFIRE®

nVIDIA® SLI
S podrškom za NVIDIA® Quad SLI™ i AMD Quad CrossFireX™te certifikatom za rad s NVIDIA NVS, Quadro i AMD FirePro profesionalnim grafičkim karticama pruža vrhunsko vizualno iskustvo i prilagodbu svim grafičkim potrebama, pa će jednako služiti onima koji će uživati u igrama i onima koji će se njime služiti isključivo poslovno.

Najnovija GTX 1080 Ti sa svojih 11GB GDDR5X memorije nudi superiorne performanse u 4K rezolucijama, a NVIDIA GTX 1070 / GTX 1080 / GTX 1080 Ti omogućuju i vrhunsko VR iskustvo.

Sličica u sekundi (FPS)

* testirano sa Shadow of Mordor igrom na 4k rezoluciji (izvor: Hothardware)

m.2 NVMe za ekstremne brzine zapisa

m.2 SSD NVMe formata dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala, a omogućava gotovo trenutno podizanje operacijskog sustava i vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova. Kod Gepard Extreme računala nudimo i opciju kreiranja m.2 RAID polja.

Početna varijanta SM961 od 128GB omogućava brzine čitanja od 3100MB/s i brzine zapisivanja do 700MB/s.

Dok najbrži model u ponudi 960 Pro omogućava brzine čitanja od 3500MB/s i brzine zapisivanja do 2100MB/s.

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovima.

Brzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net)

VRHUNSKI ZVUK
&PURITY SOUND 4 TEHNOLOGIJA

Za zvuk se brine Purity Sound 4 tehnologija, koja se sastoji od čipa koji koristi Realtek ALC1220 kodek i podržava 7.1 kanalni zvuk.

Kvaliteti zvuka doprinose kvalitetni Nichicon Fine Gold Series kondenzatori i 120dB SNR DAC diferencijalno pojačalo, dok se TI® NE5532 Premium pojačalo za slušalice brine se za podršku slušalica do 600 Ohm-a.

Bitno je istaknuti podršku za DTS connect i PCB na ploči koji je dodatno izoliran od elektromagnetnih smetnji za što kvalitetnije audio iskustvo.

Za one zahtjevnije tu je Dolby® DTS iskustvo koje je već integrirano u samu matičnu ploču, kako bi omogućilo korisnicima maksimalno filmsko iskustvo.

PRERAĐENO KUĆIŠTE
S PERSONALIZIRANIM DIZAJNOM

Kućište je posebno već samo po sebi s minimalnim brandingom. Svojim otvorenim dizajnom i jednostavnim i čistim linijama daje do znanja da se radi o posebnom stroju. Kako je kućište otvorenog tipa, ima vrhunske rashladne osobine i najbolje ističe vrhunske komponente koje se nalaze unutar Gepard računala. Samo kućište je specifično i po tome što je predviđeno za montažu na zid, što će vašim poslovnim partnerima i klijentima istaknuti samo računalo i dati do znanja da s dizajnerskog gledišta uvijek tražite više, a i omogućava da računalo jednostavno uklopite u dizajn svojega ureda ili studija. 

Samo računalo najviše do izražaja dolazi ukoliko se kombinira s vodenim hlađenjem od EKWB-a, koje sa svojim otvorenim tipom protoka tekućina i prozirnim i kromiranim detaljima stvara skladnu cjelinu i hi-tech dizajn koji definitivno ostavlja bez daha.
Samo kućište je moguće dalje prilagođavati raznim bojama, a  plexi površinu moguće je personalizirati logotipom vašeg omiljenog gaming tima ili vaše tvrtke, na način da isti priložite prilikom narudžbe, kako bi vaš Gepard Designer računalo bilo jedinstveno.


* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12.6 Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.
best gp rolex datejust 36mm m126201 0034 mens oyster bracelet focused upon the creation of ultra-thin automatic locations.we sell high quality aaa swiss replica rolex day date 40 everose gold 228235 chbdp at the best price online.