SLOŽI SVOJ GEPARD EXTREME

EXTREME PROCESORI & VRHUNSKA X299 MATIČNA PLOČA ZA NAJBOLJE PERFORMANSE

X299 CREATION serija matičnih ploča kao jezgra najsnažnijeg modela Gepard Extreme računala izvlači maksimum iz ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. Sa 14 faza napajanja, kvalitetnim napajačkim zavojnicama i kvalitetnim japanskim kondenzatorima isporučuje stabilno napajanje svim komponentama na ploči te omogućava visok overclock i vrhunsku stabilnost.

Uz bogatu opremu i proširivost istaknut ćemo podršku za memorijske module DDR4 do 4200+ MHz(OC) kapaciteta do 128GB
USB 3.1 Gen2 sa konektorima Tip C i Tip A i 2.5G LAN i Intel Next-Gen Wi-Fi sa Bluetooth-om 5-te generacije.

Procesori i9 Extreme 9-te generacije sa otključanim množiteljem, 18 ili 8 jezgri čine široku ponudu za zahtjevne aplikacije i poslovne procese.
Gepard Extreme već i u početnoj varijanti sa procesorom i9 9900K na chipsetu Z390 s 8/16 jezgri koje rade na taktu do 5.0GHz nudi odlične performanse u poslovnim aplikacijama i igrama, a ukoliko vam 8 jezgri nije dovoljno i imate potrebe za više od 64GB memorije u ponudi imamo modele i9 9920X sa 12/24 jezgri i i9 9940X sa 14/28 jezgri na X299 chipsetu.
Najjači model procesora u ponudi je i9 9980XE koji nudi 18/36 jezgri i radi na taktovima 3.30-4.40GHz.

GEPARD® VODENO HLAĐENJE SA RGB OSVJETLJENJEM

Za hlađenje računala brine se vrhunsko vodeno hlađenje zatvorenog tipa Gepard, koje je prepoznatljivo po Gepard osvijetljenom logotipu sa RGB LED osvjetljenjem. Samo vodeno hlađenje pogoni tiha i učinkovita vodena pumpa sa varijabilnim brojem okretaja te radijatorima dimenzija do 280mm, koji se brinu za učinkovito i bezbrižno hlađenje vašeg Gepard računala.

Za one koji žele više, nudimo i opciju Custom vodenog hlađenja by EKWB, koje će svojim prozirnim hladnjacima, prozirnim akrilnim cijevima, kromiranim spojnicama i raznim kombinacijama boja rashladnih tekućina ostaviti svakoga bez daha. Sa maksimalno dva radijatora od 420mm i PWM pumpom Revo D5 omogućit će još veću moć hlađenja, vrhunski overclock i vrhunski Hi-Tech look.

Temeprature procesora:
* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor: Tweaktown)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE KORISNIKE & IGRAČE
nVIDIA SLI® & AMD CROSSFIRE®

nVIDIA® RTX
Ray-tracing kao najnovija tehnologija koju donose RTX grafičke kartice pruža još bolje iskustvo igranja sa performansama koje omogućavaju vrhunski 4k prikaz. S podrškom za nVIDIA® SLI i AMD CrossFire™ imate mogućnost povećavanja grafičkih performansi koje će pružiti vrhunsko vizualno iskustvo i prilagodbu svim grafičkim potrebama. Sa tim opcijama Gepard računalo će jednako služiti onima koji će uživati u igrama i onima koji će se njime služiti isključivo poslovno.

S najnovijim nVIDIA RTX 2060 / RTX 2070 / RTX 2080 i RTX 2080Ti omogućeno je vrhunsko VR iskustvo.

Sličica u sekundi (FPS)
* testirano sa Shadow of Mordor igrom na 4k rezoluciji sa ULTRA postavkama (izvor: GameDebate)

SSD RAID OPCIJA za  ekstremne brzine zapisa

m.2 SSD NVMe formata dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala, a omogućava gotovo trenutno podizanje operacijskog sustava i vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova. Kod Gepard Extreme računala nudimo i opciju kreiranja m.2 RAID polja.

Početna varijanta 970 EVO od 250GB omogućava brzine čitanja od 3400MB/s i brzine zapisivanja do 1500MB/s.

Dok najbrži model u ponudi 970 EVO Plus od 1TB omogućava brzine čitanja od 3500MB/s i brzine zapisivanja do 3300MB/s.

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovima.

Brzine zapisa (MB/s):
* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net)

VRHUNSKI ZVUK
& PURITY SOUND 4 TEHNOLOGIJA

Za zvuk se brine Purity Sound 4 tehnologija, koja se sastoji od čipa koji koristi Realtek ALC1220 kodek i podržava 7.1 kanalni zvuk.

Kvaliteti zvuka doprinose kvalitetni Nichicon Fine Gold Series kondenzatori i 120dB SNR DAC diferencijalno pojačalo, dok se TI® NE5532 Premium pojačalo za slušalice brine se za podršku slušalica do 600 Ohm-a.

Bitno je istaknuti podršku za DTS connect i PCB na ploči koji je dodatno izoliran od elektromagnetnih smetnji za što kvalitetnije audio iskustvo.

Za one zahtjevnije tu je Dolby® DTS iskustvo koje je već integrirano u samu matičnu ploču, kako bi omogućilo korisnicima maksimalno filmsko iskustvo.

PRERAĐENO KUĆIŠTE
SA LED RASVJETOM
I PERSONALIZIRANIM
DIZAJNOM

Kućište je prerađeno u skladu s brandom. Svojim agresivnim i čistim linijama daje do znanja da se radi o posebnom stroju, a prozor na bočnoj strani kućišta ističe vrhunske komponente koje se nalaze unutar Gepard računala.

Sam logo koji je vidljiv kroz prozor na dnu kućišta osvjetljen je RBG LED osvjetljenjem i omogućava prilagodbu osvjetljenja kroz aplikaciju unutar OS-a. Kućište svoju posebnost još odaje crvenim LED osvijetljenjem s donje strane kućišta, a sa stražnje strane kućišta nalazi bijelo LED osvjetljenje koje pomaže u spajanju kablova pod stolom. Samo kućište je moguće dalje prilagođavati raznim bojama i personalizirati raznim grafikama i logotipima vašeg omiljenog gaming tima ili vaše tvrtke koje ćete nam priložiti prilikom narudžbe da napravimo Geparda Extreme koji je jedinstven i izrađen samo za vas.

* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN OPERACIJSKI SUSTAV
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows 10 donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12. Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.

artisans of cheap rolex day date mens 36mm m128235 0051 president bracelet under $53 have exquisite skills.myorologireplica.it online at acceptable prices.