SLOŽI SVOJ AVENIO WORKSTATION®

PROCESORI NAJNOVIJE GENERACIJE
& VRHUNSKA MATIČNA PLOČA
ZA  STABILAN RAD

X99-E-10G
X99-E-10G serija ploča za radnu stanicu s jednim procesorom kao jezgra Avenio Workstation računala izvlači maksimum performansi ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. 
Uz dodatne pinove na utoru za procesor omogućava više frekvencije DDR4 memorija, niže latencije i bolju stabilnost kako u normalnom radu tako i ukoliko posegnete za overclockom vašeg računala.
Svakako treba istaknuti dual Intel 10G LAN X550-AT koji se nalazi na ploči i najnovijie tehnologije za transfer podataka kao što su 10Gb/s USB 3.1 Tip A i Tip C, 32Gb/s M.2 i U.2

Ukoliko trebate radnu stanicu s 2 procesora, ona se bazira na ploči Z10PE-D16 koja svojim EEB formatom donosi fleksibilnost i performanse s dual Intel Xeon procesorskim utorima, 16 utora za ram i 6 PCI Express 3.0 x16 utora. Modul ASMB8-iKVM omogućava potpuno upravljanje na daljinu što ovaj model čini pogodnim za korištenje kako u workstation tipu tako i u datacentar tipu računala. 

Xeon procesori najnovije generacije sa E5-2640 V4 jamči vrhunske performanse sa svojih 10 fizičkih jezgri i 20 virtualnih koje rade na 2.40GHz-3.40GHz i 25MB vlastite memorije, a po potrebi moguće je izabrati i verziju s Xeon E5-2699 V4 procesorom koji nudi 22 fizičke jezgre i 44 virtualne koje rade na 2.20GHz-3.60GHz s vlastitih 55MB memorije. Bez kompromisa.

GEPARD® VODENO HLAĐENJE
BY NZXT

Za hlađenje računala brine se vrhunsko vodeno hlađenje zatvorenog tipa Gepard by NZXT, koje je prepoznatljivo po Gepard osvijetljenom logotipu s RGB LED osvjetljenjem i koje je moguće podešavati aplikacijom unutar OS-a. Samo vodeno hlađenje pogoni tiha i učinkovita vodena pumpa s varijabilnim brojem okretaja te radijatorima dimenzija do 280mm, koji se brinu za učinkovito i bezbrižno hlađenje vašeg Geparda.

Za one koji žele više, nudimo i opciju Custom vodenog hlađenja by EKWB, koje će svojim prozirnim hladnjacima, prozirnim cijevima i kromiranim spojnicama te raznim kombinacijama boja rashladnih tekućina, ostaviti svakoga bez daha. S radijatorom od 360mm i PWM pumpom Revo D5 omogućit još veću moć hlađenja, vrhunski overclock i vrhunski Hi-Tech look.

Temperature procesora:

* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor: Tweaktown)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE
KORISNIKE & IGRAČE
nVIDIA SLI® & AMD CROSSFIRE®

nVIDIA® SLI
S podrškom za NVIDIA® 4-Way/3Way SLI™ i AMD 4-Way CrossFireX™ i certifikacijom za rad s NVIDIA NVS, Quadro i AMD FirePro profesionalnim grafičkim karticama pruža vrhunsko vizualno iskustvo i prilagodbu svim grafičkim potrebama kako za zabavan gaming segment tako i za poslovni segment. Također, ostaje i dovoljno mjesta za dodatne kartice u vidu koprocesora, RAID kartica, video capture kartica i sličnih.* 3D Mark 2013 - Firestrike ultra rezultat (izvor: Asus.com)

SSD RAID OPCIJA za 
ekstremne brzine zapisa

SSD dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala. SSD u svojoj najjačoj varijanti dolazi u
m.2 NVMe formatu koji omogućava vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova.

Početna varijanta od 256GB omogućava brzine čitanja od 2200MB/s i brzine zapisivanja 900MB/s

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovima


Brzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net) 

PROŠIRIVO DO 1024GB
ECC RAM MEMORIJE

Količina memorije koju je moguće ugraditi u Avenio Workstation je svakako impresivna. U modelu s jednim procesorom moguće je ugraditi do 128GB DDR4 ECC memorije, a u modelu s dva procesora memoriju je moguće proširiti do impresivnih 1024GB.

Sve izvedbe Avenio Workstationa koriste quad channel tehnologiju za što brži transfer podataka memorije.


SiSoft Sandra memmory bandwidth (GB/s):

* mjereno sa SiSoft Sandra programom (izvor: Pcworld.com) 

HEAVY DUTY KUĆIŠTE
ZA PROFESIONALAN VRH

Kućište klase Super Tower specijalno je namijenjeno za računala u radnim okruženjima i za što bolju zaštitu komponenti koje se nalaze u istome. Svojim jednostavnim linijama i dizajnom savršeno se uklapa u poslovno okruženje. 

Kotačići na dnu olakšavaju pomicanje računala za potrebe održavanja ili premještanja, a svaki aspekt kućišta je predodređen proširivosti i što boljem strujanju zraka. Prozor na bočnoj strani kućišta ističe vrhunske komponente koje se nalaze unutar Avenio Workstation računala, a ukoliko se konfigurira sa custom vodenim hlađenjem za vrhunske rashladne osobine do izražaja će doći i unikatnost i maksimalan high-tech look. Unutar kućišta je moguće ugraditi 10 3.5" ili 2.5" diskova.

Samo kućište je moguće dalje prilagođavati raznim bojama i personalizirati raznim logoima od vašeg omiljenog gaming tima ili od vaše tvrtke koje ćete nam priložiti prilikom narudžbe da napravimo Avenio Worksation koji je jedinstven i izrađen
samo za vas.

* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12.6 Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.
exact curry vape interests plenty of end users.high quality replica watches manila to make certain the excellent top quality and also amazing story with the services lifestyle.