SLOŽI SVOJ AVENIO WORKSTATION®

PROCESORI NAJNOVIJE GENERACIJE
& VRHUNSKA MATIČNA PLOČA
ZA  STABILAN RAD

X99-E-10G
X99-E-10G serija ploča za radnu stanicu s jednim procesorom kao jezgra Avenio Workstation računala izvlači maksimum performansi ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. 
Uz dodatne pinove na utoru za procesor omogućava više frekvencije DDR4 memorija, niže latencije i bolju stabilnost kako u normalnom radu tako i ukoliko posegnete za overclockom vašeg računala.
Svakako treba istaknuti dual Intel 10G LAN X550-AT koji se nalazi na ploči i najnovijie tehnologije za transfer podataka kao što su 10Gb/s USB 3.1 Tip A i Tip C, 32Gb/s M.2 i U.2

Ukoliko trebate radnu stanicu s 2 procesora, ona se bazira na ploči Z10PE-D16 koja svojim EEB formatom donosi fleksibilnost i performanse s dual Intel Xeon procesorskim utorima, 16 utora za ram i 6 PCI Express 3.0 x16 utora. Modul ASMB8-iKVM omogućava potpuno upravljanje na daljinu što ovaj model čini pogodnim za korištenje kako u workstation tipu tako i u datacentar tipu računala. 

Xeon procesori najnovije generacije sa E5-2640 V4 jamči vrhunske performanse sa svojih 10 fizičkih jezgri i 20 virtualnih koje rade na 2.40GHz-3.40GHz i 25MB vlastite memorije, a po potrebi moguće je izabrati i verziju s Xeon E5-2699 V4 procesorom koji nudi 22 fizičke jezgre i 44 virtualne koje rade na 2.20GHz-3.60GHz s vlastitih 55MB memorije. Bez kompromisa.

GEPARD® VODENO HLAĐENJE
BY NZXT

Za hlađenje računala brine se vrhunsko vodeno hlađenje zatvorenog tipa Gepard by NZXT, koje je prepoznatljivo po Gepard osvijetljenom logotipu s RGB LED osvjetljenjem i koje je moguće podešavati aplikacijom unutar OS-a. Samo vodeno hlađenje pogoni tiha i učinkovita vodena pumpa s varijabilnim brojem okretaja te radijatorima dimenzija do 280mm, koji se brinu za učinkovito i bezbrižno hlađenje vašeg Geparda.

Za one koji žele više, nudimo i opciju Custom vodenog hlađenja by EKWB, koje će svojim prozirnim hladnjacima, prozirnim cijevima i kromiranim spojnicama te raznim kombinacijama boja rashladnih tekućina, ostaviti svakoga bez daha. S radijatorom od 360mm i PWM pumpom Revo D5 omogućit još veću moć hlađenja, vrhunski overclock i vrhunski Hi-Tech look.

Temperature procesora:

* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor: Tweaktown)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE
KORISNIKE & IGRAČE
nVIDIA SLI® & AMD CROSSFIRE®

nVIDIA® SLI
S podrškom za NVIDIA® 4-Way/3Way SLI™ i AMD 4-Way CrossFireX™ i certifikacijom za rad s NVIDIA NVS, Quadro i AMD FirePro profesionalnim grafičkim karticama pruža vrhunsko vizualno iskustvo i prilagodbu svim grafičkim potrebama kako za zabavan gaming segment tako i za poslovni segment. Također, ostaje i dovoljno mjesta za dodatne kartice u vidu koprocesora, RAID kartica, video capture kartica i sličnih.* 3D Mark 2013 - Firestrike ultra rezultat (izvor: Asus.com)

SSD RAID OPCIJA za 
ekstremne brzine zapisa

SSD dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala. SSD u svojoj najjačoj varijanti dolazi u
m.2 NVMe formatu koji omogućava vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova.

Početna varijanta od 256GB omogućava brzine čitanja od 2200MB/s i brzine zapisivanja 900MB/s

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovima


Brzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net) 

PROŠIRIVO DO 1024GB
ECC RAM MEMORIJE

Količina memorije koju je moguće ugraditi u Avenio Workstation je svakako impresivna. U modelu s jednim procesorom moguće je ugraditi do 128GB DDR4 ECC memorije, a u modelu s dva procesora memoriju je moguće proširiti do impresivnih 1024GB.

Sve izvedbe Avenio Workstationa koriste quad channel tehnologiju za što brži transfer podataka memorije.


SiSoft Sandra memmory bandwidth (GB/s):

* mjereno sa SiSoft Sandra programom (izvor: Pcworld.com) 

HEAVY DUTY KUĆIŠTE
ZA PROFESIONALAN VRH

Kućište klase Super Tower specijalno je namijenjeno za računala u radnim okruženjima i za što bolju zaštitu komponenti koje se nalaze u istome. Svojim jednostavnim linijama i dizajnom savršeno se uklapa u poslovno okruženje. 

Kotačići na dnu olakšavaju pomicanje računala za potrebe održavanja ili premještanja, a svaki aspekt kućišta je predodređen proširivosti i što boljem strujanju zraka. Prozor na bočnoj strani kućišta ističe vrhunske komponente koje se nalaze unutar Avenio Workstation računala, a ukoliko se konfigurira sa custom vodenim hlađenjem za vrhunske rashladne osobine do izražaja će doći i unikatnost i maksimalan high-tech look. Unutar kućišta je moguće ugraditi 10 3.5" ili 2.5" diskova.

Samo kućište je moguće dalje prilagođavati raznim bojama i personalizirati raznim logoima od vašeg omiljenog gaming tima ili od vaše tvrtke koje ćete nam priložiti prilikom narudžbe da napravimo Avenio Worksation koji je jedinstven i izrađen
samo za vas.

* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12.6 Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.