SLOŽI SVOJ GEPARD MINI

PROCESORI NAJNOVIJE GENERACIJE & MATIČNE PLOČE ZA TOP GAMING ISKUSTVO

B250 PRO Gaming serija matičnih ploča kao jezgra Gepard mini računala maksimalno je orijentirana na gaming iskustvo i iz svog malog formata izvlači maksimum. Kvalitetni dijelovi i najnovije tehnologije brinu se za isporuku stabilnog napajanja svim komponentama na ploči, a zahvaljujući 24h testiranju od strane najboljih svjetskih eSports igrača sa vrhunskom gaming opremom jamči vrhunsku stabilnost i performanse u svjetski poznatim gaming naslovima.

Ima podršku za memorijske module DDR4 do 2400 MHz

USB 3.1 Tip A, Ultra m.2 i Intel® Dual Band Wireless-AC / Bluetooth 4.2

Procesori najnovije generacije Kaby Lake koji u početnoj varijanti sa procesorom i3 7320 sa dvije fizičke jezgre sa visokim radnim taktom od 4.10GHz i sa Hyperthreading tehnologijom daje vrhunske performanse u igrama. Za dodatne performanse možete odabrati verziju i5 7600 procesora koji nudi 4 fizičke jezgre koje rade na 3.50GHz-4.10GHz sa 6MB vlastite memorije, a najjači model u ponudi je i7 7700 procesor koji nudi 4 fizičke jezgre i 8 virtualnih koje rade na 3.60GHz-4.20GHz sa vlastitih 8MB memorije.

ZRAČNO HLAĐENJE Tiho i učinkovito

Za hlađenje računala brine se najbolje zračno hlađenje dostupno na tržištu u ultra malom formatu. 

Bakrena baza C1100 sa 6 toplovodnih cijevi debljine 6mm i 39 aluminijskih listića brinu se za maksimalno odvođenje topline i sa specijalnim 100 mm ventilatorom brinu se za optimalno hlađenje procesora i komponenti na matičnoj ploči uz minimalnu buku za što ugodniji gaming.


Temperature procesora:

* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor - lokalno mjerenje)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE KORISNIKE & IGRAČE nVIDIA® & AMD®

U ponudi je široka paleta grafičkih kartica koje je moguće ugraditi u Gepard mini, a koje će pružiti vrhunsku zabavu i gaming iskustvo.

Bez obzira na svoje male dimenzije moguće je ugraditi GTX 1080 grafičke kartice, a zahvaljujući kvalitetnom dizajnu otvora za hlađenje grafičke kartice će se moći i kvalitetno hladiti bez pada performansi pod punim opterećenjem.

Sa najnovijim NVIDIA GTX 1070 / GTX 1080 i AMD Radeon RX470 / RX480 omogućeno je vrhunsko VR iskustvo.


Sličica u sekundi (FPS)

* http://gpu.userbenchmark.com/ (HD630 vs 1080)

m.2 NVMe za ekstremne brzine zapisa

m.2 SSD NVMe formata dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala, a omogućava gotovo trenutno podizanje operacijskog sustava i vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova. 

Početna varijanta SM961 od 128GB omogućava brzine čitanja od 3100MB/s i brzine zapisivanja do 700MB/s.

Dok najbrži model u ponudi 960 Pro omogućava brzine čitanja od 3500MB/s i brzine zapisivanja do 2100MB/s.

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 2.5" diskovima.


Brzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net) 

VRHUNSKI ZVUK
Audio Boost

Za zvuk se brine Realtek ALC887 provjereni audio kodek koji podržava 5.1 kanalni zvuk i uz Audio Boost tehnologiju omogućava vrhunski zvuk.

Specijalno izoliran dio matične ploče dodatno osvijetljen crvenim LED osvjetljenjem brine se za zaštitu od elektromagnetnih smetnji, a uz poseban način izrade matične ploče dodatno su razdvojeni lijevi i desni zvučni kanal za što veću kvalitetu zvuka.

Kvaliteti zvuka doprinose i kvalitetni Chemi-con Gold Series kondenzatori, a pojačalo za slušalice integrirano unutar Audio Boost čipa brine se za podršku slušalica do 600 Ohm-a.

KUĆIŠTE ČISTIH LINIJA
I MALIH DIMENZIJA

Svojim čistim linijama i jednostavnim dizajnom koji podsjeća na HiFi opremu savršeno će se uklopiti u svaku dnevnu sobu i omogućiti igranje vaših omiljenih igara iz naslonjača na TV uređaju. Sa priloženim Xbox One bežičnim kontrolerom i WiFi mogućnošću spajanja na Internet Gepard mini postaje prava PC konzola bez potrebe za gomilom žica, a kompaktne dimenzije omogućavaju i bezbrižno prenošenje na LAN turnire ili gaming kod prijatelja. Zahvaljujući kvalitetnom unutarnjem dizajnu i otvorima za hlađenje bez obzira na kompaktne dimenzije moguće je ugraditi komponente koje pružaju vrhunske performanse ravne stolnim računalima.

Sa prednje strane kućišta pod ukrasnim pokrovom nalaze se prednji konektori (USB i Audio izlazi), a ukrasni pokrov se brine za neupadljivost konektora i zaštitu od prašine. Gepard mini ima mogućnost ugradnje optičkih uređaja DVD-RW ili Blu-Ray.

Kućište je moguće postaviti vodravno ili okomito uz priložene stalke koji dolaze uz računalo.
Samo kućište je moguće dalje prilagođavati raznim bojama i personalizirati raznim grafikama i logotipima vašeg omiljenog gaming tima ili vaše tvrtke koje ćete nam priložiti prilikom narudžbe da napravimo Geparda mini koji je jedinstven i izrađen samo za vas.

* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN SOFTWARE
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12.6 Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.
stringent specifications will be the features regarding luxury mksfactoryrolex.com.best https://patekphilippe.to/ review has been licensed by the official accreditation.