SLOŽI SVOJ GEPARD

PROCESORI NAJNOVIJE GENERACIJE & VRHUNSKE MATIČNE PLOČE ZA BOLJI OVERCLOCK

Z390 Gaming ACE AC serija matičnih ploča kao jezgra najsnažnijeg modela Gepard računala izvlači maksimum iz ugrađenih dijelova i brine se za stabilan i brz rad. Sa 13 faza napajanja, kvalitetnim napajačkim zavojnicama i kvalitetnim japanskim kondenzatorima isporučuje stabilno napajanje svim komponentama na ploči te omogućava visok overclock i vrhunsku stabilnost.

Uz bogatu opremu i proširivost istaknut ćemo podršku za memorijske module DDR4 do 4500+ MHz(OC) 
USB 3.1 Gen2 sa konektorima Tip C i Tip A i Intel Next-Gen Wi-Fi sa Bluetooth-om.

Procesori 9-te generacije sa oznakom K sa otključanim množiteljem, 8 ili 6 jezgri pružaju vrhunske performanse u igrama, a i u zahtjevnim poslovnim programima. No Gepard već i u početnoj varijanti sa procesorom i3 8100 koji sadrži 4 fizičke jezgre koje rade na taktu od 3.60GHz nudi odlične performanse u igrama. Za dodatne performanse možete odabrati procesore i5 8500 koji nudi 6 jezgri ili i7 8700 koji sa tehnologijom Hyperthreading nudi 6/12 jezgri.
Za dodatne performanse i mogućnost OC-a u ponudi je i5 9600K procesor koji nudi 6 fizičkih jezgri i radi na taktovima 3.70-4.60GHz, a za performanse bez kompromisa u ponudi je i7 9700K sa mogućnošću OC-a, 8 jezgri i taktovima od 3.60-4.90GHz.

GEPARD® VODENO HLAĐENJE SA RGB OSVJETLJENJEM

Za hlađenje računala brine se vrhunsko vodeno hlađenje zatvorenog tipa Gepard, koje je prepoznatljivo po Gepard osvijetljenom logotipu sa RGB LED osvjetljenjem. Samo vodeno hlađenje pogoni tiha i učinkovita vodena pumpa sa varijabilnim brojem okretaja te radijatorima dimenzija do 280mm, koji se brinu za učinkovito i bezbrižno hlađenje vašeg Gepard računala.

Za one koji žele više, nudimo i opciju Custom vodenog hlađenja by EKWB, koje će svojim prozirnim hladnjacima, prozirnim akrilnim cijevima, kromiranim spojnicama i raznim kombinacijama boja rashladnih tekućina ostaviti svakoga bez daha. Sa radijatorima od 280mm i 120mm i PWM pumpom Revo D5 omogućit će još veću moć hlađenja, vrhunski overclock i vrhunski Hi-Tech look.

Temperature procesora:

* mjereno na originalnoj frekvenciji procesora pri 100% opterećenja (Izvor: Tweaktown)

GRAFIČKI SUSTAV za NAJZAHTJEVNIJE KORISNIKE & IGRAČE
PODRŠKA ZA nVIDIA SLI® & AMD CROSSFIRE®

nVIDIA® RTX
Ray-tracing kao najnovija tehnologija koju donose RTX grafičke kartice pruža još bolje iskustvo igranja sa performansama koje omogućavaju vrhunski 4k prikaz. S podrškom za nVIDIA® SLI i AMD CrossFire™ imate mogućnost povećavanja grafičkih performansi koje će pružiti vrhunsko vizualno iskustvo i prilagodbu svim grafičkim potrebama. Sa tim opcijama Gepard računalo će jednako služiti onima koji će uživati u igrama i onima koji će se njime služiti isključivo poslovno.

S najnovijim nVIDIA RTX 2060 / RTX 2070 / RTX 2080 i RTX 2080Ti omogućeno je vrhunsko VR iskustvo.

Sličica u sekundi (FPS)

* testirano sa Shadow of Mordor igrom na 4k rezoluciji sa ULTRA postavkama (izvor: GameDebate)

m.2 NVMe SSD za ekstremne brzine zapisa

m.2 SSD NVMe formata dolazi kao standardna oprema u svim izvedbama Gepard računala, a omogućava gotovo trenutno podizanje operacijskog sustava i vrtoglavo brze transfere podataka naspram običnih tvrdih diskova i običnih SSD-ova. 

Početna varijanta 970 EVO od 250GB omogućava brzine čitanja od 3400MB/s i brzine zapisivanja do 1500MB/s.

Dok najbrži model u ponudi 970 EVO Plus od 1TB omogućava brzine čitanja od 3500MB/s i brzine zapisivanja do 3300MB/s.

Pohrana se može proširiti dodatnim 2.5" SSD diskovima i standardnim 3.5" diskovima.


Brzine zapisa (MB/s):

* mjereno sa ATTO programom (izvor: www.custompcguide.net) 

VRHUNSKI ZVUK
& AUDIO BOOST HD TEHNOLOGIJA

Za zvuk se brine Audio Boost HD tehnologija, koja se sastoji od čipa koji koristi Realtek ALC1220 kodek i podržava 7.1 kanalni zvuk.

Kvaliteti zvuka doprinose Nichicon Fine Gold Series kondenzatori i ESS Audio DAC diferencijalno pojačalo za optimalni prirodni analogni zvuk sa minimalnim izobličenjem kako bi se osigurala vrhunska i realistična projekcija zvuka.

Bitno je istaknuti podršku za DSD Super audio CD playback & recording (64x bolje od regularne CD kvalitete) i PCB na ploči koji je dodatno izoliran od elektromagnetskih smetnji za što kvalitetnije audio iskustvo.

Za one zahtjevnije tu je i podrška za NAHIMIC 3 software koji sa svojim jednostavnim i funkcionalnim UI-em omogućava lagano podešavanje i dodatno poboljšava in game 3d surround i nudi dodatnu kontrolu zvuka vaše glazbe i filmova.

ELEGANTNO KUĆIŠTE SA DISKRETNIM RGB OSVJETLJENJEM
I PERSONALIZIRANIM DIZAJNOM

Kućište odlikuju jednostavne linije i elegantan dizajn koji dodatno ističe temperirano staklo koje omogućava pogled na ugrađene komponente vašeg Gepard računala.

Diskretno RGB osvjetljenje podiže vizalni dojam kućišta i omogućava dodatnu prilagodbu interijeru korisnika. Crna boja i crvene Gepard oznake na kućištu daju do znanja da je to računalo namijenjeno za igrače, a mogućnost personalizacije koju nudimo u vidu izmjene boja kućišta i dodatnih motiva omogućavaju vam da Gepard računalo prilagodite svojim potrebama ili osobnom ukusu.

Bitno je istaknuti da oba modela kućišta (P350X i P300) nemaju mogućnost ugradnje optičkog uređaja i razlikuju se po dimenzijama (P300 model je nešto manji) i led osvjetljenju koje kod modela P300 osvjetljava samo bočnu stranicu kućišta.
* sam izgled kućišta informativne je prirode i može varirati

NAPREDAN OPERACIJSKI SUSTAV
ZA NAPREDNA RAČUNALA

MICROSOFT Windows® 10
Windows 10 je pun odličnih novih značajki koje oživljavaju na snažnim, modernim uređajima. Najbolji Windows ikad donosi vam inovativne alate da obavite stvari brzo.

Sigurniji i zaštićeniji
Windows 10 donosi više ugrađenih sigurnosnih značajki i sigurnu autentifikaciju. Uvijek omogućena ažuriranja pomažu u održavanju vaše sigurnosti za vrijeme trajanja vašeg uređaja.

Produktivniji
Udvostručite svoj ulog na produktivnost uz više inovativnih alata koji vam pomažu da ostanete organizirani, uhvatite ideje i brzo obavite zadatke na mreži.

Najbolji Windows za igru do sada
Igrajte odlične nove Xbox igre na sustavu Windows 10 uz zapanjujuću izvedbu Direct X 12. Ostanite povezani sa svojom igraćom zajednicom uz aplikacije Xbox i igrajte gdje god želite uz prijenos u kući.

Za više informacija posjetite Microsoft web stranicu.
offer 1:1 bv patek philippe nautilus men 5711r 001 40mm bracelet rose gold tone.instruction tabulation is actually ferragamo perfume men reddit work needs.