HTC VIVE - U PONUDI UZ GEPARD RAčUNALA.

Otkrijte svijet virtualne stvarnost uz HTC Vive VR set

Nakon što ste stavili HTC Vive VR set na glavu ušli ste u svijet pun iznenađenja.

Slobodno prošećite po prostoriji i istražite sve oko sebe - Chaperone sustav navođenja čuva vas sigurno unutar granica vaše igrače prostorije.

Fantastična grafika stvara osjeća tako stvaran i nestvaran istovremeno.

HD haptic povratne informacije i intuitivne geste brinu se da vam igranje igara i interakcija sa virtualnim svijetom dolazi prirodno i stvarno. Dva HTC Vive-ova bežična kontrolera imaju 24 senzora za nesmetano kretanje, što znači da možete učiniti više u VR-u nego ikad prije.

Proboj SteamVR ™ Tracking tehnologije omogućuje headsetu i kontrolerima informacije u realnom vremenu gdje se nalaze u sobi. Slobodno istražite i ostvarite interakciju s objektima, likovima i okruženjima. Room-scale VR stavlja vas u središte svega. HTC Vive VR je testiran i vrhunski radi na Avenio Gepard računalima.

Uz svako računalo Avenio Gepard koje se kupi s HTC Vive VR setom kupac na poklon uz standardni bundle dobiva i igricu Serious Sam VR The Last Hope od hrvatskog studija Croteam.

Ukoliko trebate samo HTC Vive VR set naručite ga sa stranica tvrtke Mikronis d.o.o. i uronite u svijet virtualne stvarnosti.